Waarom zijn soft skills zo belangrijk?Je diploma, ervaring en technische vaardigheden - kortom je hard skills - zijn belangrijk, maar het zijn je soft skills die het verschil maken. Als er drie kandidaten met dezelfde kennis en ervaring solliciteren, zal de kandidaat die het meest gedrevenheid, teamspirit en leervermogen toont, de job krijgen.

Ook verder in je carrière spelen ze een grote rol. Als het even wat minder gaat, is dat vaak te wijten aan een gebrek aan soft skills. Een project dat vastloopt, een manager met wie het niet klikt, je motivatie die daalt… het heeft allemaal een grote invloed op hoe je jouw job uitoefent. Door aan je soft skills te werken, zal je merken dat je wél zelf aan het roer staat. Dat je wél zelf invloed kan uitoefenen op je succes. Vooral als je soms geen flauw idee hebt van wat je aan het doen bent, loont het om alles eens van de soft skills-kant te bekijken. 

Train je soft skills met de soft skill trainingen van NOA Academy


Ook interessant voor u

In de kijker

LAAT ONS JE VERDER HELPEN MET PERSOONLIJK ADVIES

We beantwoorden je vragen graag. Als je interesse hebt in een offerte, helpen wij je ook met veel plezier verder.
​​​​​​​Ben je tevreden over het geleverde werk, dan horen wij het graag! Heb je toch eventuele opmerkingen of een punt dat vatbaar is voor verbetering, laat het ons dan weten.​​​​​​​
BTW-nummer: BE 0838.789.682