LEAN COMPETENCY

TROTS

Vandaag nam Christoph, onze verantwoordelijke Operational & Customer Relations, zijn Lean Competency Certificate in ontvangst.
Waarom investeren wij bij NOA TRAININGS in Lean Competency?
Ook als kantoor is het belangrijk dat je je processen voortdurend monitort; immers, tijden veranderen, systemen veranderen, mensen veranderen.
Je als dienstverlener de vraag stellen "is deze handeling echt (nog) nodig?" "Kan het efficiënter?" "Kan het geautomatiseerd worden?" is essentieel om concurrentieel te blijven.
LEAN heeft niet tot doel om in de eerste plaats mensen uit te sparen, maar om die BALLAST overboord te gooien die stress creëert en energie vreet. Elke handeling staat tegenwoordig immers onder tijdsdruk. Wanneer dergelijke overbodige handelingen kunnen geëlimineerd worden, krijgen de mensen ruimte om met hun talenten echte meerwaarde te creëren voor de klant en het bedrijf. Dan pas is er tijd om kwaliteit te leveren.
LEAN COMPETENCY betekent voor NOA Trainings kwaliteit over heel de lijn, met een goed opgeleid team.

Proficiat, Christoph!


Ook interessant voor u

In de kijker

LAAT ONS JE VERDER HELPEN MET PERSOONLIJK ADVIES

We beantwoorden je vragen graag. Als je interesse hebt in een offerte, helpen wij je ook met veel plezier verder.
​​​​​​​Ben je tevreden over het geleverde werk, dan horen wij het graag! Heb je toch eventuele opmerkingen of een punt dat vatbaar is voor verbetering, laat het ons dan weten.​​​​​​​
BTW-nummer: BE 0838.789.682