NOA Trainings introduceert zijn nieuwe financieel manager, Carine Houtmeyers!
Vier maanden geleden startte Carine Houtmeyers als financieel manager bij NOA Trainings. 

Na een gevarieerde carrière als accountant en financieel expert, koos ze ervoor om haar ervaringen en kwaliteiten in te zetten in een kmo dichter bij huis. Met deze keuze wil ze meteen ook haar ecologische voetafdruk verkleinen. 

Naast het financieel en boekhoudkundig geweten van ons bedrijf is Carine in de eerste plaats moeder van twee volwassen kinderen.

Carine is het zonnetje in huis en tegelijk een geroutineerde bedenker van oplossingen voor financiële en boekhoudkundige vraagstukken. Ze leerde de kneepjes van het vak nog op papier maar ook digitale, no-hands accounting heeft voor haar geen geheimen meer.

In alles wat ze doet, zet ze respect voorop, zowel voor de mensen binnen ons bedrijf als onze klanten en partners. Voor haar komt het team op de eerste plaats. Ze deelt dan ook met plezier haar expertise met alle collega’s, ongeacht of die al veel jaren op de teller hebben of nog maar net aan hun carrière beginnen.

Daarbij legt ze de nadruk op voortdurende verbetering en professionalisering. Ze laat jong en oud(er) groeien en creëert vertrouwen rond mogelijke verbetertrajecten. 

Daarmee staat haar inzet volledig in het teken van onze GROW-waarden (Gunnen, Respecteren, Oprecht zijn & Willen). 

Wij zijn dan ook bijzonder blij om Carine in het NOA-team te verwelkomen en wensen haar veel succes! 

Ook interessant voor u

In de kijker

LAAT ONS JE VERDER HELPEN MET PERSOONLIJK ADVIES

We beantwoorden je vragen graag. Als je interesse hebt in een offerte, helpen wij je ook met veel plezier verder.
​​​​​​​Ben je tevreden over het geleverde werk, dan horen wij het graag! Heb je toch eventuele opmerkingen of een punt dat vatbaar is voor verbetering, laat het ons dan weten.​​​​​​​
BTW-nummer: BE 0838.789.682